arrow_drop_up arrow_drop_down

Het inkoopgemak bij Paintglow met een trade account:

  • 24/7 verwerking van orders
  • Zie alleen uw kortingsprijzen
  • Gratis levering
  • Live voorraadbeschikbaarheid
  • Wereldwijde levering met UPS
  • Live verzendkosten in realtime
  • Betaal meteen met uw Creditcard, Paypal, Sofortbanking, Ideal, EPS, Giropay, KBC, CBC of ING Homepay
  • Bestellingen die op de portal worden geplaatst, worden 50% sneller verwerkt dan een gemiddelde bestelling door onze verkoper
  • Snellere doorlooptijd bij bestellingen
  • Geen wachttijd tijdens het plaatsen van uw bestelling

Ons bedrijf ligt net buiten het Lake District National Park, aan de westkust van Cumbria in het Verenigd Koninkrijk, en produceert sinds 2008 Color Cosmetics volgens ISO9001-normen in onze ultramoderne productiefaciliteit. In de afgelopen 8 jaar is er veel veranderd en is het bedrijf jaar na jaar gegroeid. We bieden nu het grootste assortiment UV en Glow in the Dark-cosmetica dat overal ter wereld verkrijgbaar is. Wat echter niet is veranderd, is onze toewijding aan kwaliteit en uitmuntendheid. We streven altijd - nooit stilstaan. Wij leiden en innoveren - niet repliceren! Onze enorme reeks producten betekent dat je geen excuses hoeft te maken om het te dragen, je wilt het elke dag dragen gewoon, omdat je van kleur houdt.

Waarom Paintglow?

Ultramoderne productiefaciliteit

Ons bedrijf ligt net buiten het Lake District National Park, aan de westkust van Cumbria, en produceert sinds 2008 Color Cosmetics volgens ISO9001-normen in onze ultramoderne productiefaciliteit.

Breed en uiteenlopend scala aan producten

Wij hebben een breed en uiteenlopen scala aan producten geschikt voor diverse marktsectoren. Van clubs en festivals over de hele wereld tot themafeesten en carnaval of Halloween-feestjes en glamoureuze gala feesten met onze exclusieve glittercollectie.

Meer dan cosmetica

Met 72 verschillende productlijnen van cosmetica is het gemakkelijk om te vergeten dat we zijn begonnen als de Original Paint Party Company. We zijn nog steeds de nummer één leverancier van verfpartijen en we maken en verkopen nog steeds Paint Party-producten en speciale effectenvloeistoffen.

Kwaliteit en keurmerk

Wat maakt ons de marktleider? Al onze producten worden gemaakt met alleen de beste ingrediënten die onafhankelijk en grondig zijn getest om te garanderen dat ze veilig zijn en zijn gecertificeerd volgens EU-richtlijnen.

We zijn er om u te helpen!

Met 72 verschillende cosmetic productlijnen is het gemakkelijk om te vergeten dat wij zijn begonnen als de Original Paint Party Company. We zijn nog steeds de nummer één leverancier van paintparty's en we maken en verkopen nog steeds Paint Party-producten en vloeistoffen met speciale effecten, zoals: Pro Glow Paint Party Powder, UV Holi Powder, Paint Blasters en kant-en-klare splash paint in cans en tubes van 5 liter en 250 ml. Interesse in de verkoop van deze producten? Neem contact met ons op!

Bent u klaar om onze producten te verkopen?